30 Ekim 2009 Cuma

Kolye




Bu aralar takıya biraf ağırlık verdim.Takı yapmak çok hoşuma gidiyor.Halk eğitimine geç kalınca bende netten öğrenmeye çalışıyorum.Bu kolye yapımını Ekrandostu forumunda görüp yaptım.

8 yorum:

*HAYAT GÜZELDİR* dedi ki...

Aysuncum çok beğendim bu kolyeni. Gerçekten bu aralar takıya takmış gördüm seni. Hadi hayırlısı bakalım. İlerletecen sen bu işi :)

*HAYAT GÜZELDİR* dedi ki...

Bunu yayınlama istersen. bişi diyecem. hani geçen gün tasma şeklinde kolye yaptın ya. uzat demiştim. bence o kolyeyi de böle siyah kristallerle yap. o zaman daha güzel olur ;) zuhal topalın boynunda gördüm dedim ya onun ki öle siyahlıydı. çok beğendim o zaman bu modeli. normalde beğenmiyordum :) Ben denemeyi düşünüyorum o şekilde çünkü. bi çıkabilirsem şu boncukçuya :)

papatyaninguncesi dedi ki...

himmm.olabilir aslında.ya işte daha acemiyizya uyduramıyorum tam modelleri.bir denemem lazım dediğini.sağol canım

sümeyye dedi ki...

harika olmuş tam zevkime hitap ediyor.çok şık.ellerine sağlık

Stil Direktoru dedi ki...

Çoğu kişi bunları beğenmiyor ama biliyorum ne kadar zor olduğunu canım, gece bir davette de gayet şık durur ellerine sağlık, sevgiler.

tijeen dedi ki...

bence çok hoş durmuş ,bayıldım güle güle kullan canım

HÜRREM TAKI dedi ki...

çok hoş bir takı olmuş.bu arada bloğuna bayılıyorum papatya hastası olarak.ayrıca güzel yorumun ve ziyaretin için tşk ederim.sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba ben nk83 bu takının yapımını ekrandostu sitesinde ben anlatmıştım birden sitenizde görünce çok şaşırdım ve sevindim gerçekten aynısı olmuş tebrik ederim...

Ayrıca kaynak belirtme inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim...