28 Ekim 2009 Çarşamba

Elmalı kek

Image Hosted by ImageShack.us



Sürekli yaparım ve herzamanda güzel sonuç alırım bu kek tarifinden.Ben bu tarifi sevgili Mine'nin sitesinden aldım.Kendisine çok teşekkür ederim bukadar güzel tarifleri bizlerle paylaştığı için.Malzemeleri ve yapılışını buradan öğrenebilirsiniz.


Not:Pişme süresi fırından fırına değişiyor buna dikkat edin.Mine'nin tarifinde 40-45 dk. yazıyor ama benim fırın 1 saat 15 dakikada pişirdi.

6 yorum:

*HAYAT GÜZELDİR* dedi ki...

Ayy çok değişik duruyor bu kek. Denemek isterim bu tarifi mutlaka. Ellerine sağlık Aysuncum.

*HAYAT GÜZELDİR* dedi ki...

Aysuncum kek şu an fırında tadını filan çok merak ediyorum :)

papatyaninguncesi dedi ki...

Mervem bune hız:)) işten gelir gelmez yaptın heee.valla ben senelerdir yaparım bu tarifi hiç sorun yaşamadım herkeste çok beğenmiştir elmalı keki.zaten bloğuma yapıb beğendiklerimi ekliyorum.hiç merak etme bir sorun yaşatmaz sana dermişim birde kötü olurmuş.hııı merveeee :))

pembe fiyonk dedi ki...

ellerine sağlık.pişmesine yakın harika bir koku oluyor elmalı tarçınlı keklerde:)

*HAYAT GÜZELDİR* dedi ki...

Eşim keki çok beğendi. Tabi ben de beğendim. Mini fırın tepsisine yapayım dedim. Sanırım tepsim büyük geldiği için kabarık olmadı. Bir dahaki sefere daha küçük tepsiye deneyeceğim. Değişik ve güzel bir tarif. :)

papatyaninguncesi dedi ki...

evet pembe fiyonk o kokusuna bende bayılıyorum

mervecim ever tepsin büyük gelmiş canım.biraz daha küçük bir tepside yaparsan daha iyi olur.yoksa çok güzel kabarıyor.elmalar kekin içine gömülüyor:)