5 Eylül 2009 Cumartesi

Ter kokusuna kesin çözüm

Ben ne yaptıysam ter kokusuna çözüm bulamadım deodorantlar da çok etkili olmuyor özellikle yazın.Nekadar duş alırsanız alın hemen terliyorsunuz hele birde Fethiye gibi sıcak biryerde yaşıyorsanız.Roll-on kullanıyordun o da bende alerji yaptı kullanamadım çözüm ararken bir komşumuz önerdi banyodan sonra koltuk altına az miktarda karbonat sür hiç ter kokmuyorsun diye.Denedim gerçektende hiç kokmuyor terliyorsunuz ama koku yok.Bunu herkese söyledim herkeste çok memnun.Bir zararı varmıdır bilmiyorum ama şu ter kokusunu kaldırdıya ben hergün kullanıyorum artık. Şuana kadar kimse yok bu işe yaramıyor diye söylenmedi ve herkes memnun kaldı.

5 yorum:

dakikadanonce dedi ki...

Eskiden annelerimiz 40 mız çıkmadan tuzlarlardı bebekleri hatta ben bile tuzlanmışım. ama karbonatı hiç duymamıştım. denemek lazım. karbonatın zararlı olacağını düşünmüyorum sonuçta yenebilen birşey dimi?:)

Sagır Kedi dedi ki...

Dogrudur ben duydum annemden biliyorum.Fakat bizde ter kokusu sorunu olmadıgından kullanmıyoruz.Ter kokanlara da tavsiye ediyorum inanmıyorlar:))

papatyaninguncesi dedi ki...

dakikadanönce bende 1 seneyi geçmiştir kullanalı şu ter olayından hoşlanmadığım için başladım ve iyikide başlamışım çok memnunum

sağır kedi öyle aşırı kokan biri değilim inan ama takıntılıyım napıyım terleyince kendimi kötü hissediyorum :))

TATESAL dedi ki...

Çok güzel ve ucuz bir çözüm,paylaşımın için teşekkürler canım...bende pek olmaz ama kızım pek rahatsız oluyor ona söyleyeceğim....Karbonatı kuru kuru sürüyorsun değil mi?Zaten ıslatınca kabarmaya başlar...
Sevgiler...

papatyaninguncesi dedi ki...

parmak uclarını biraz nemlendir öyle sür daha rahat sürersin tatesal.çok memnun kalıcak kızın :)